profil Company - Leader Microelectronics Co., LTD

company profile

DSCF9070
DSCF9075

Madeg ing taun 2007, pimpinan Microelectronics (Huizhou) Co., Ltd. iku sawijining perusahaan internasional nggabungaken R & D, produksi lan dodolan. We utamané ngasilaké warata motor, motor linear, motor brushless, motor coreless, SMD motor, Air-modeling motor, motor sing ndadeake munggah nganthi lan ing, uga motor mikro ing aplikasi multi-kolom.

 

 

 

 

 

lan iku wis terus-terusan ngenalaken personel Manajemen pinunjul. Iku wis liwati ISO9001: 2015 sistem manajemen kualitas internasional, ISO14001: 2015 sistem manajemen lingkungan lan OHSAS18001: 2011 sistem manajemen kesehatan lan safety komunikasi, kanggo mesthekake kaunggulan saka kualitas produk lan stabilitas kinerja produk, lan kanggo mbentuk saing dhewe ciri, kang nyeleh madegé kanggo perusahaan kanggo pemimpin saka industri.

Kanthi "Customer paling dhuwur, kualitas pisanan" minangka gol lan "kejujuran, profesionalisme, kualitas, efficiency" minangka asas, customer kepuasan lan kapentingan pegawe minangka madegé, operasi account minangka strategi, bakal kanggo inovasi minangka pembangunan, saya mbenakake kapasitas operasi internasional Enterprises, netepake kaluwihan technical saka hak properti intelektual sawijining, lan ngumbar dadi Enterprises anjog inovatif.


WhatsApp Online Chat !
WhatsApp Online Chat !