Профил на компанијата - лидер Микроелектроника копродукции, ООД

профил на компанијата

DSCF9070
DSCF9075

Основана е во 2007 година, лидер на Микроелектроника (Huizhou) копродукции, Ltd е меѓународна претпријатие интегрирање на R & D, производство и продажба. Ние, главно, произведува рамен мотор, линеарен мотор, brushless мотор, coreless мотор, SMD мотор, клима моделирање мотор, забавување мотор и така натаму, како и микро мотор во мулти-полето апликација.

 

 

 

 

 

и таа постојано воведува извонредна управување со персоналот. Таа има положено ISO9001: 2015 меѓународните систем за управување со квалитет, ISO14001: 2015 систем за управување со животната средина и OHSAS18001: 2011 систем за управување со безбедноста и здравјето при работа, за да се обезбеди супериорноста на квалитетот на производот и стабилноста на ефикасноста на производот, и за формирање на конкурентноста на свој карактеристики, кој ги поставува темелите за компанијата да стане лидер на индустријата.

Со "Врховниот клиентите, квалитетот прва" како цел и "чесност, професионализам, со висок квалитет, ефикасност", како принцип, задоволството на клиентите и интересите на вработените, како основањето, работата бренд како стратегија, да се придржуваат кон иновации, како развој, тоа постојано го подобрува меѓународен капацитет работењето на претпријатијата, за воспоставување на техничките предности на независни правата на интелектуална сопственост, и се стреми да стане иновативен водечките претпријатија.


WhatsApp Online Chat !
WhatsApp Online Chat !