produsenter av vibrasjonsmotorer

nyheter

Luftmodell hulkoppmotor

DC motorog børsteløs motor er ikke på samme nivå, den korresponderende drivkretsen og strømkretsen er ikke den samme, med en hul kopp som motoren, så lenge som 3V, er hver strømforsyning på manivå, og bruken av børsteløs motor kan være 10A, 20A hver;

Slike få typer gjenspeiles i: 1, maskinvareutstyr er verdifullt, 2, designproblemer styrkes, 3, samlede kostnadsøkninger.

https://www.leader-w.com/cylindrical-motor-ld320802002-b1.html

Sylindrisk vibrasjonsmotor

Funksjonsmessig kan et lekefly lages så lenge det kan fly.Med fjernkontroll kan den maksimalt legge til et frontvendt kamera for lagring og overføring.Den kan bruke billige sensorbrikker, ustabil utgangsstruktur og billig fotograferings- og overføringsutstyr.

Men, 1, kan ikke garantere sikkerheten til flyet og operatøren, 2, det er ingen stabil mekanisk struktur, utgangsstruktur og kontrollerstruktur, nøyaktigheten er for lav, ute av stand til å utføre en viss oppgave.

For å balansere modellen er det imidlertid nødvendig med sensorer og ultralydmoduler, og stabiliteten til flyfotografering er også nødvendig.Når det oppstår eksterne forstyrrelser som luftstrøm og temperaturforskjell, kreves det også GPS med høy presisjon, og innendørs visuelle moduler, ekkolodd og optisk flyt.

Hvis du ønsker å designe flyruten, må du også legge til strøm, SCM.Aerial fotografering, for å sikre stabiliteten til flyet, er det nødvendig å bli med hodet, dynamisk justering av kameravinkel.

Leker er engangs, hvis delene er ødelagt, enten finne den originale fabrikken for å kjøpe, eller erstatte hele. Flymodellen er annerledes, kan erstattes separat tilbehør, kan også endres.

Den elektriske justeringen, mottaket og flykontrollen til de fire aksene til leketøyet er integrert sammen, ved hjelp av hulkoppmotor, og det er ingen problemer med varmeavledning. Fordelen med denne typen integrerte brett er at prisen er billig, volumet er lite, ulempen ønsker et sted å bli brutt bare nemlig, må bytte bord.

Kostnaden for modellfly er relativt stor, og på grunn av behovene for gjør-det-selv og varmeavledning, er det få integrerte enheter, som vanligvis er uavhengige enheter koblet til hverandre.

https://www.leader-w.com/cylindrical-vibration-motor-ld8404e2.html

3vdc mikrovibrasjonsmotor


Innleggstid: 11. oktober 2019
Lukk åpen