produsenter av vibrasjonsmotorer

nyheter

Telefonens motor vibrerer ikke bare, den simulerer alt

Hver smarttelefon har nå en innebygdvibrasjonsmotor, som hovedsakelig brukes til å få telefonen til å vibrere. I daglig bruk av mobiltelefoner gir vibrasjon bedre interaksjon mellom mennesker og datamaskiner når du trykker på tastaturet, låser opp fingeravtrykket og spiller spill. De siste årene har store mobiltelefoner lansert nye telefoner å konkurrere med hverandre.I tillegg til kontinuerlig oppgradering av prosessorer, skjermer og systemer, har vibrasjonsmotorer for mobiltelefoner også blitt stadig oppgradert for å gi bedre vibrasjonsopplevelse.

Mobiltelefon vibrasjonsmotor er delt inn i rotormotor og lineær motor.Rotormotor drives av en motor en halvsirkelformet jernblokk og genererer vibrasjoner.Fordelen med rotormotor er moden teknologi, lav pris, ulemper er stor plass, langsom rotasjonsrespons, ingen vibrasjonsretning, vibrasjon er ikke åpenbar. Mens de fleste smarttelefoner pleide å ha rotormotorer, har de fleste flaggskiptelefoner det nå ikke.

Lineære motorerkan deles inn i tverrgående lineærmotorer og langsgående lineærmotorer.Sidelineære motorer kan også gi forskyvning i de fire retningene foran, venstre og høyre i tillegg til vibrasjon, mens langsgående lineærmotorer kan betraktes som en oppgradert versjon av rotormotorer, med kompakt vibrasjon og stopp-start erfaring.Lineærmotorer har mer vibrasjon og lavere strømforbruk enn rotormotorer, men de er dyre.

Så hva kan lineære motorer gjøre for oss?

For tiden har mange mobiltelefonprodusenter tatt i bruk lineære motorer.Med tanke på kostnadene er de ofte brukte langsgående lineære motorer, som mi 6, mi 8, yi pluss 6, mutter R1 og så videre. Konvensjonelle rotormotorer er mye bedre på vibrasjonsfinhet og erfaring.

OPPO Reno BRUKER den laterale lineære motoren.Når du slår på Reno 10x zoomkameraet og sakte skyver zoomen eller justerer de profesjonelle parametrene, vil den innebygde lineære motoren med vibrasjonsjustering simulere en subtil simuleringsdempende følelse, noe som gir brukeren en illusjon av å rotere objektivet, noe som er veldig realistisk.

Du kan like


Innleggstid: 22. august 2019
Lukk åpen