produsenter av vibrasjonsmotorer

nyheter

Hva er de grunnleggende kravene til medisinsk utstyrsmotor for motor |LEDER

Medisinsk utstyr vibrasjonsmotor er en slags profesjonell brukt i kirurgi, blodanalyse, ventilator, infusjon, sykepleie rehabilitering og annet forskjellig medisinsk utstyr på motoren, medisinsk utstyrs motordesignpresisjon, spesifikke materialer, bedre ytelse, jo generelt mer i tråd med spesifikk bruk av medisinsk behandling.Ikke alle motorer er egnet for medisinske applikasjoner, hovedsakelig presisjons hulkoppmotorer, børsteløse motorer og mikroservomotorer.

Nedenfor kommer vi sammen for å forstå det medisinske utstyretmikro motormå ha hvilke krav?

Kjennetegn ved medisinsk motor:

1. Lav støy, energisparing og miljøvern

Utformingen av den medisinske utstyrsmotoren som brukes i forskjellige felt av sykehuset er hovedsakelig forbedret i støydesibel og støtdempingsfunksjoner, så den er mer egnet for bruk i det stille innendørsmiljøet på sykehuset, og det støysvake miljøet kan også fremme god søvn og rehabilitering av pasienter.

2. God sikkerhet

En god medisinsk utstyrsmotor er resultatet av en rekke høyteknologi og teknologi.Når den medisinske motoren når belastningskraften til det maksimale punktet, fullfører motoren automatisk beskyttelse i form av automatisk utløsning.I tillegg er antivibrasjonsdesignet av motoren kan forbedre sikkerhetsgarantien i bruksprosessen.

3. Sterk kontroll:

Det er mange enheter på medisinsk utstyr som må betjenes nøyaktig og som krever mye kontroll. Rask start og bremsing, ekstremt rask respons, mekanisk tidskonstant mindre enn 28 ms, noen produkter kan nå mindre enn 10 ms. Det medisinske instrumentet motor med sterk kontroll kan sikre behandlingseffekten til pasientene.

4. God varmespredning

Medisinsk utstyrsmotor har også god varmeavledningsytelse, og god varmeavledningsytelse kan også bli skadet tilbehør for å forlenge levetiden til motoren.Rask varmeavledning er også en viktig betingelse for at medisinsk utstyr skal fungere i lang tid.Mange medisinske enheter holdes vanligvis i standby i 24 timer, og varmen som genereres av selve enheten under kontinuerlig bruk er svært stor.

5. Sterk stabilitet og pålitelighet

Motor for medisinsk utstyr er kjernekomponenten i sykehusutstyr. Kravene til stabilitet og pålitelighet må optimaliseres. Sterk stabilitet kan redusere utstyrssvikt og gi mer bekvemmelighet for det medisinske feltet med effektiv kontinuerlig drift.

Ovennevnte er de fem grunnleggende kravene til motoren for medisinsk utstyr som er i bruk.Som den viktigste drivende kjernekomponenten har den medisinske motoren en del av ansvaret for å redde liv, så selv om den oppfyller kravene ovenfor, kan den bare brukes i klinisk praksis etter lang tid med eksperimentell testing.

Jeg håper du vil glede deg over informasjonen ovenfor om medisinske vibrasjonsmotorer. Stand-mikroelektronikk tilbyr følgende produkter: liten vibrasjonsmotor, mikrovibrasjonsmotor, likestrømsvibrasjonsmotor;

Hvis du er interessert, send oss ​​en e-post, vi er profesjonellemikrovibrasjonsmotorfabrikk fra Kina.

 


Innleggstid: Jan-07-2020
Lukk åpen