fale gaosi afi vibration

tala fou

O a mea e manaʻomia mo masini faʻafomaʻi mo afi |TAITAI

Fomaʻi masini vibration afi o se ituaiga o tagata tomai faapitoa faʻaaogaina i taotoga, suʻesuʻega toto, ventilator, infusion, toe faʻaleleia o tausi maʻi ma isi mea faʻafomaʻi eseese i luga o le afi, masini faʻafomaʻi faʻataʻitaʻiga saʻo, mea faʻapitoa, sili atu le faʻatinoga, o le aofaʻiga sili atu i le laina ma le fa'aoga fa'apitoa o togafitiga fa'afoma'i.E le'o lelei uma mota mo talosaga fa'afoma'i, fa'asili sa'o motika ipu omo'o, brushless motors ma micro servo motors.

I lalo tatou o mai faatasi e malamalama i le masini faafomaiafi afie tatau ona iai ni mea e mana'omia?

Uiga ole afi fa'afoma'i:

1. Le pisapisao maualalo, faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga

O le mamanu o le masini masini faʻafomaʻi e faʻaaogaina i vaega eseese o le falemaʻi e faʻaleleia atili i le pisa decibels ma galuega faʻalavelave faʻafuaseʻi, o lea e sili atu ona talafeagai mo le faʻaogaina i totonu o le siosiomaga filemu i totonu o le falemaʻi, ma e mafai foi ona faʻaleleia le siosiomaga maualalo. o le moe lelei ma le toe faʻaleleia o gasegase.

2. Puipuiga lelei

O se masini masini faafomai lelei o le taunuuga o se faasologa o tekinolosi maualuga ma tekinolosi.A oʻo atu le afi faʻafomaʻi i le mamafa o le mana o le pito maualuga, o le afi faʻamaeʻaina le puipuiga otometi i le tulaga o le otometi tripping.E le gata i lea, o le anti-vibration design. o le afi e mafai ona faʻaleleia le faʻamautinoaga saogalemu i le faʻaogaina o le faagasologa.

3. Pulea malosi:

O loʻo i ai le tele o masini i luga o masini faʻafomaʻi e manaʻomia le faʻaogaina saʻo ma e manaʻomia ai le tele o le pulea. Faʻavave vave ma taofi, tali vave tele, taimi faʻainisinia tumau i lalo ifo o le 28 ms, o nisi oloa e mafai ona oʻo i lalo ifo o le 10 ms. afi ma pulea malosi e mafai ona mautinoa le aafiaga togafitiga o gasegase.

4. Fa'amama lelei le vevela

O loʻo i ai foi i le afi masini faʻasoifua maloloina lelei le faʻaogaina o le vevela, ma le lelei o le faʻaogaina o le vevela e mafai foi ona faʻaleagaina mea faʻaoga e faʻalautele ai le ola o le afi.O le tele o masini fa'afoma'i e masani ona tu'u i luga mo le 24 itula, ma o le vevela e fa'atupuina e le masini lava ia i le fa'aaogaina fa'aauau e matua tele lava.

5. Malosi mautu ma le faʻamaoni

O masini masini faʻafomaʻi o le vaega autu lea o meafaigaluega a le falemaʻi.O manaʻoga mo le mautu ma le faʻamaoni e tatau ona faʻamalosia.O le faʻamautu malosi e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻaogaina o meafaigaluega ma maua ai le faʻaogaina atili mo le falemaʻi ma le faʻaogaina lelei o le faʻaauau pea.

O loʻo taʻua i luga o manaʻoga taua e lima o le masini masini faʻafomaʻi o loʻo faʻaaogaina.I le avea ai ma vaega autu o le avetaʻavale, o le afi faʻafomaʻi o loʻo i ai se vaega o le matafaioi o le faʻaolaina o ola, e tusa lava pe fetaui ma manaʻoga o loʻo i luga, e mafai ona faʻaaogaina i le falemaʻi pe a uma se taimi umi o suʻega faʻataʻitaʻiga.

Ou te faʻamoemoe o le a e fiafia i faʻamatalaga o loʻo i luga e uiga i fomaʻi vibrating motors.Stand microelectronics o loʻo ofoina atu oloa nei: laititi vibration motor, micro vibration motor,dc vibration motor;

Afai e te fiafia, faamolemole imeli mai ia i matou, o matou o se tagata tomai faapitoamicro vibration afifalegaosimea mai Saina.

 


Taimi meli: Ian-07-2020
tapunia tatala