3V 10mm Flat Coin Type Vibration Motor vibrating mini electric motor 1030

3V 10mm Flat Coin Type Vibration Motor vibrating mini electric motor   1030

Pondok Description:

Dc vibration motor of coin vibration motor is available with either an FPC or wire leads. Versions with foam pads and without adhesive are also available. It was designed for devices requiring vibration alerts or haptic feedback. Because it produces a relatively low vibrational force, this motor is best suited for use in light weight devices placed directly against the user’s skin. It utilizes a flexible printed circuit (FPC) which may be hot-bar soldered directly to the PCB. It may be driven...


  • FOB Harga: US $ 0 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 3000000 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Brand Nami: Pamimpin
  • Konstruksi: magnet permanen
  • Ngajaga Feature: sagemblengna enclosed
  • Datas teknis: Bisa ngaropéa
  • jéntré produk

    Tags produk

    Dc vibration motor of coin vibration motor is available with either an FPC or wire leads. Versions with foam pads and without adhesive are also available. It was designed for devices requiring vibration alerts or haptic feedback. Because it produces a relatively low vibrational force, this motor is best suited for use in light weight devices placed directly against the user’s skin. It utilizes a flexible printed circuit (FPC) which may be hot-bar soldered directly to the PCB. It may be driven by either DC voltage or a PWM signal. A driver IC is not required but may be used to produce various haptic effects. Custom FPC’s, foam pads, or PSA are available for mass production orders.

    _SGS5161

     

    T7ezgy_uJjSZTE763YkFXae.png_

    Produk parameter Téknis of  Mini Vibrating Watch  motor:

    ncake-vibrating-motors

    Tempat Asal  Guangdong, Cina (Daratan)
    Jumlah modél  1030
    pamakéan handphone, Watch jeung Band, Massagers, aparatur Médis sarta instrumen
    sertipikasi  ISO9001, ISO14001, OHSAS18001
    ngetik mikro Motor
    Commutation  sikat
    hal nu husus Geter
    dipeunteun tegangan  3.0 (V) DC
    speed dipeunteun 10000rpm Min
    ayeuna dipeunteun 80 Ma Max
    tegangan dimimitian  2.3 (V) DC
    test Geter  0,8 ± 0.2G
    tegangan operasi  2.7 ~ 3.3 (V) DC
    kahirupan  3.0V, 1s ON, 2s OFF, 100.000 siklus

    1030- pian

    The main features and the structure of  Mini Vibrating Toys  motor  :

    1) Struktur Basajan dina tipe linier, gampang di instalasi tur maintation. 

    2) nganut canggih kawentar dunya komponén brand di bagian pneumatic, patempatan listrik jeung bagian operasi. 

    3) tekanan High engkol ganda ngadalikeun bubuka paeh sareng nutup. 

    4) ngajalankeun dina automatization tinggi na intellectualization, teu polusi 

    5) ngalarapkeun hiji linker nyambung jeung conveyor hawa, nu bisa langsung inline kalawan ngeusian mesin.

    Coin-Type-Vibration-Motor-for-Mobile-Phone

    The application of  Mini Vibrating Electronic cigarette  motor 

    handphone, ponsel, kaséhatan dental, Vibrator, Personal Kamanusaan sarta Studi, Parahu, Mobil, Electric sapédah, Fan, mesin Game, Perkakas Imah, produk Beauty, pager, miara Personal, alat-alat produk Kaséhatan, Massager, Pijat Rod, Massager Panon, Awak Massager, dryer Rambut, Rambut Clipper, shaver Electric, kakuatan alat listrik, kandaraan equipments, Toys jeung saterusna.

    1530259202 (1)

    0757641(1)

    Main Export Markets of Our  Mini Vibrating motor:

    Asia Kidul: 43%

    Amérika Kalér: 27%

    Éropa Kulon: 25%

    Éropa Kalér: 5%

     

    Bungkusan & Shippment:

    1. 50 motor dc drive mini di unggal baki PS.
    2. Unggal 20 capsules salaku grup, nempatkeun hiji panutup palastik dina grup jeung mungkus eta dina pita.
    3. Pasang grup dibungkus kana inbox a.
    4. Saban 8 koropak-koropak nu nempatkeun kana hiji hal luar ku cara standar saperti gambar di.
    5. kuantitas jeung nomer angkatan nu ditulis dina beungeut kasus luar.

    1529630010

    1530258916 (1)

    Pembayaran & Pangiriman:

    Métode pembayaran: sateuacanna TT, T / T, Western Union, PayPal, L / C ..
    Rincian Pangiriman: dina 30-50days sanggeus confirming ordo.1530258982 (1)

    Naha milih  Mini béja motor telepon  ti Pamimpin Micro Electronics?

    1530259216 (1)

     

    HTB1XNpURVXXXXaqXVXXq6xXFXXXQ.jpg_

    HTB1LVunRVXq6xXFXXXc.jpg_

    1530258880

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !