profil parusahaan - Pamimpin Microelectronics Co., LTD

Profil Perusahaan

DSCF9070
DSCF9075

Didirikeun taun 2007, Pamimpin Microelectronics (Huizhou) Co., Ltd. mangrupa perusahaan internasional integral tina R & D, produksi jeung penjualan. Urang utamana ngahasilkeun datar motor, motor linier, motor brushless, motor coreless, SMD motor, Air-modeling motor, motor deceleration jeung saterusna, saperti oge motor mikro di aplikasi multi widang.

 

 

 

 

 

sarta eta parantos mayeng diwanohkeun tanaga manajemén beredar. Ieu kaliwat ISO9001: 2015 sistem manajemen kualitas internasional, ISO14001: 2015 sistem manajemen lingkungan jeung OHSAS18001: 2011 sistem manajemen kaséhatan sarta kaamanan Mikrobiologi, pikeun mastikeun nu kakuatan tina kualitas produk jeung kuatna kinerja produk, sarta pikeun ngabentuk daya saing na sorangan ciri, anu ngaluarkeun yayasan pikeun pausahaan pikeun jadi pamingpin industri.

Kalayan "Palanggan pang luhur, kualitas mimiti" sakumaha tujuan na "kajujuran, profesionalisme,-kualitas luhur, efisiensi" salaku prinsip, kapuasan customer jeung kapentingan pagawe salaku yayasan, operasi brand sakumaha strategi, mun taat ka inovasi sakumaha ngembangkeun éta, eta terus ngaronjatkeun kapasitas operasi internasional ngeunaan usaha, ngawangun kaunggulan teknis ngeunaan hak cipta intelektual bebas, tur strives mun jadi usaha ngarah inovatif.


WhatsApp Online Chat !
WhatsApp Online Chat !