Toothbrush Coreless Motor Cylindrical motor LD320802002-B1

Toothbrush Coreless Motor Cylindrical motor LD320802002-B1

Pondok Description:

Cylindrical vibration motors is also called pager motors, the earliest cylindrical vibration motors were used on the pager. When there are reminders and short messages, it will send feedback through vibrating. It is an effective solution to replace sound prompts. Afterwards, as the technology develops, The application to the smart phone above provides various triggering feedbacks, such as information prompt vibrating feedback, incoming call feedback, game vibration feedback and the like. It c...


  • FOB Harga: US $ 0 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 3000000 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Konstruksi:: magnet permanen
  • Pamakéan: ponsel, Toys barudak, sikat huntu, produk kosmetik
  • Ngaran brand: Pamimpin
  • Ngajaga Feature: Toally enclosed
  • Datas teknis: Bisa ngaropéa
  • jéntré produk

    Tags produk

    Cylindrical vibration motors is also called pager motors, the earliest cylindrical vibration motors were used on the pager. When there are reminders and short messages, it will send feedback through vibrating. It is an effective solution to replace sound prompts. Afterwards, as the technology develops, The application to the smart phone above provides various triggering feedbacks, such as information prompt vibrating feedback, incoming call feedback, game vibration feedback and the like. It can also be used as DIY robot, with toothbrush, solar energy to achieve. This mini vibration motor with leads is a brushed hollow cup coreless vibration motor, the efficiency is more than ordinary brush vibration motor, fast response time, long life time, cheap price are all its advantages.

    _SGS5217 _SGS5161

    Produk parameter Téknis of Motor Cylindrical 1530254871 (1)

    Tempat Asal Guangdong, Cina (Daratan)
    Jumlah modél LD320802002-B1
    pamakéan handphone, Watch jeung Band, Massagers, aparatur Médis sarta instrumen
    sertipikasi ISO9001, ISO14001, OHSAS18001
    ngetik mikro Motor
    Commutation sikat
    hal nu husus Geter
    speed dipeunteun 13000 ± 2500rpm
    ayeuna dipeunteun 90mA Max
    tegangan dimimitian 2.4V DC
    tegangan dipeunteun 3.0 (V) DC
    tegangan operasi 2.5 ~ 3,6 V DC
    kahirupan 3.0V, 0.5S ON, 0.5S OFF, 200,000 siklus

    32802002 Fitur utama jeung struktur  Cylindrical béja motor :

    Fitur utama

    1) Struktur Basajan dina tipe linier, gampang di instalasi tur maintation. 

    2) nganut canggih kawentar dunya komponén brand di bagian pneumatic, patempatan listrik jeung bagian operasi. 

    3) tekanan High engkol ganda ngadalikeun bubuka paeh sareng nutup. 

    4) ngajalankeun dina automatization tinggi na intellectualization, teu polusi 

    5) ngalarapkeun hiji linker nyambung jeung conveyor hawa, nu bisa langsung inline kalawan ngeusian mesin. cylindrial-motor-struktur

    Aplikasi tina motor Geter

    handphone, ponsel, kaséhatan dental, Vibrator, Personal Kamanusaan sarta Studi, Parahu, Mobil, Electric sapédah, Fan, mesin Game, Perkakas Imah, produk Beauty, pager, miara Personal, alat-alat produk Kaséhatan, Massager, Pijat Rod, Massager Panon, Awak Massager, dryer Rambut, Rambut Clipper, shaver Electric, kakuatan alat listrik, kandaraan equipments, Toys jeung saterusna. 1530254933 (1)

    Main Export Markets of Our Mini béja Cylindrical Motor:

    Asia Kidul: 43%

    Amérika Kalér: 27%

    Éropa Kulon: 25%

    Éropa Kalér: 5%

    Packaging & Shippment:

    1. 50 motor dc drive mini di unggal baki PS.

    2. Unggal 20 capsules salaku grup, nempatkeun hiji panutup palastik dina grup jeung mungkus eta dina pita.

    3. Pasang grup dibungkus kana inbox a.

    4. Saban 8 koropak-koropak nu nempatkeun kana hiji hal luar ku cara standar saperti gambar di.

    5. kuantitas jeung nomer angkatan nu ditulis dina beungeut kasus luar. Pembayaran & Pangiriman: 1529630010 1530258916 (1)

    Payment Method:

    Advance TT, T/T,Western Union, PayPal, L/C.. Rincian Pangiriman: dina 30-50days sanggeus confirming ordo. 1530258982 (1)

    Why choose béja motor from Leader Micro Electronics? 1530259216 (1) 1530258880


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !