Direct Sale Vibration Motor Geared motor LDGM0303-125

Direct Sale Vibration Motor Geared motor LDGM0303-125

Pondok Description:

Leader Micro Electronic Co.,Ltd. established in 2007, which located in Guangdong Huizhou China. The company is engaged in the development, manufacturing and marketing of micro motors with more than 10 years’ experience.  We specialize in manufacturing  flat motor, linear motor, brushless motor, coreless motor, SMD motor, Air-modeling motor, deceleration motor and so on, as well as micro motor in multi-field application. It has passed ISO9001:2015, ISO14001:2015, and OHSAS18001:2011, to ensure...


  • FOB Harga: US $ 0 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 3000000 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Brand Nami: Pamimpin
  • Konstruksi: magnet permanen
  • Ngajaga Feature: sagemblengna enclosed
  • Datas teknis: Bisa ngaropéa
  • jéntré produk

    Tags produk

    Pamimpin Micro Electronic Co., Ltd. ngadegkeun taun 2007, anu perenahna di Guangdong Huizhou Cina. Pausahaan ieu aktipitas ngembangkeun, manufaktur jeung pamasaran motor mikro sareng pangalaman leuwih ti 10 taun '. 

    We specialize in manufacturing  flat motor, linear motor, brushless motor, coreless motor, SMD motor, Air-modeling motor, deceleration motor and so on, as well as micro motor in multi-field application.

    It has passed ISO9001:2015, ISO14001:2015, and OHSAS18001:2011, to ensure the superiority of product quality and the stability of product performance.

    Our company has built a complete system for process, management and service. 

    That have lain a foundation for us to develop from a uprising star to a leader within the industry._SGS5161

     

    T7ezgy_uJjSZTE763YkFXae.png_

    Produk parameter Téknis of  Mini Vibrating Watch  motor:

    precision-mini-gear-motor-609-26-0675-400x267

    Tempat Asal  Guangdong, Cina (Daratan)
    Jumlah modél  LDGM0303-125
    pamakéan    Smart imah, éléktronika, mobil, kaamanan, perawatan médis
    sertipikasi  ISO9001, ISO14001, OHSAS18001
    ngetik mikro Motor
    Commutation sikat
    hal nu husus nyetir
    dipeunteun tegangan   3.0 (V) DC
    speed dipeunteun  12rpm
    ayeuna dipeunteun 220 Ma Max
    torsi  10gf.cm 0.98mN.m
    ratio gear    125

     303-125

     The main features and the structure of  Mini Vibrating Toys  motor  :

    1) Struktur Basajan dina tipe linier, gampang di instalasi tur maintation. 

    2) nganut canggih kawentar dunya komponén brand di bagian pneumatic, patempatan listrik jeung bagian operasi. 

    3) tekanan High engkol ganda ngadalikeun bubuka paeh sareng nutup. 

    4) ngajalankeun dina automatization tinggi na intellectualization, teu polusi 

    5) ngalarapkeun hiji linker nyambung jeung conveyor hawa, nu bisa langsung inline kalawan ngeusian mesin.

     

    The application of  Mini Vibrating Electronic cigarette  motor 

    handphone, ponsel, kaséhatan dental, Vibrator, Personal Kamanusaan sarta Studi, Parahu, Mobil, Electric sapédah, Fan, mesin Game, Perkakas Imah, produk Beauty, pager, miara Personal, alat-alat produk Kaséhatan, Massager, Pijat Rod, Massager Panon, Awak Massager, dryer Rambut, Rambut Clipper, shaver Electric, kakuatan alat listrik, kandaraan equipments, Toys jeung saterusna.

    1530259202 (1)

    0757641(1)

    Main Export Markets of Our  Mini Vibrating motor:

    Asia Kidul: 43%

    Amérika Kalér: 27%

    Éropa Kulon: 25%

    Éropa Kalér: 5%

     

    Bungkusan & Shippment:

    1. 50 motor dc drive mini di unggal baki PS.
    2. Unggal 20 capsules salaku grup, nempatkeun hiji panutup palastik dina grup jeung mungkus eta dina pita.
    3. Pasang grup dibungkus kana inbox a.
    4. Saban 8 koropak-koropak nu nempatkeun kana hiji hal luar ku cara standar saperti gambar di.
    5. kuantitas jeung nomer angkatan nu ditulis dina beungeut kasus luar.

    1529630010

    1530258916 (1)

    Pembayaran & Pangiriman:

    Métode pembayaran: sateuacanna TT, T / T, Western Union, PayPal, L / C ..
    Rincian Pangiriman: dina 30-50days sanggeus confirming ordo.1530258982 (1)

    Naha milih  Mini béja motor telepon  ti Pamimpin Micro Electronics?

    1530259216 (1)

    1530258880

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !