produsenter av vibrasjonsmotorer

nyheter

Hvorfor er en børsteløs motor bedre?

Børsteløse motorer- Et overblikk

Børsteløse motorer blir stadig mer populære på grunn av deres overlegne ytelse, effektivitet og pålitelighet sammenlignet med deres børstede motstykker.I denne artikkelen vil vi utforske hvorfor mikrobørsteløse motorer er bedre enn børstede motorer.

Arbeidsprinsipp

Arbeidsprinsippet til en børsteløs motor involverer en permanentmagnetrotor og en elektromagnetstator. Rotoren roterer på grunn av samspillet mellom de magnetiske feltene som skapes av rotoren og statoren. Strømmen endres når rotoren roterer, og skaper et roterende magnetfelt som holder rotoren i gang.I kontrast benytter børstede motorer samspillet mellom en rotor og en kommutator.Ved å komme i fysisk kontakt med en kommutator, skaper motoren det magnetiske feltet som trengs for å snu rotoren.

Fordeler av BrushlessMotor

Høyere effektivitet

Børsteløse motorer er mer effektive enn børstede motorer.Børsteløse motorer har færre interne friksjonspunkter enn børstede motorer.For de har ikke børster som gnider mot kommutatoren.Dette reduserer varmeoppbygging og energitap i motoren, noe som gjør dem mer effektive.

Vedlikeholdsfri drift

En av de viktigste fordelene medmikro børsteløse motorerer at de ikke krever vedlikehold.Siden de er børsteløse, er det ingen børster som kan slites ned.Dette betyr at motoren kan gå over en lengre periode uten vedlikehold, reduserer nedetid og øker den totale produktiviteten.

Kompakt design

Blir elektrisk kommutert,8 mm BLDC børsteløs vibrasjonsmotorhar en mer strømlinjeformet design sammenlignet med deres børstede motstykker. Dette betyr at de kan designes for å være mye mindre i størrelse, noe som gjør dem egnet for bruk i kompakte enheter som droner, medisinsk utstyr og bærbare teknologier.

Lengre levetid

Brushless motorer har lengre levetid enn børstede motorer på grunn av deres børsteløse design og overlegne kontrollsystemer, noe som reduserer slitasje på motorkomponentene.

1693469994994

applikasjoner

Brushless motorerer ideelle for applikasjoner som krever høy ytelse og pålitelighet.De brukes ofte i medisinsk utstyr, roboter, droner og for diverse andre industrielle applikasjoner.De er også utbredt i forbrukerelektronikkmarkedet, hvor de brukes i smarttelefoner, bærbare datamaskiner, smartklokker og kameraer.

Konklusjon

Brushless motorer er et ideelt valg for applikasjoner der høy ytelse er nødvendig.De er mer effektive, har lengre levetid og kommer i en kompakt design.Dengjør dem til det bedre valget sammenlignet med børstede motorer.

Rådfør deg med lederekspertene dine

Vi hjelper deg å unngå fallgruvene for å levere kvaliteten og verdsette den mikrobørsteløse motoren din trenger, til rett tid og innenfor budsjett.

Skriv din melding her og send den til oss

Innleggstid: 31. august 2023
Lukk åpen