Profili i kompanisë - Leader Mikroelektronika Co, LTD

Profili i kompanisë

DSCF9070
DSCF9075

Themeluar në vitin 2007, Leader Mikroelektronika (Huizhou) Co, Ltd, është një ndërmarrje ndërkombëtare integrimin e R & D, prodhimit dhe shitjes. Ne kryesisht prodhojnë motor sheshtë, motor lineare, brushless motor, motor Coreless, SMD motor, Air-modelimit motor, motor ngadalësim dhe kështu me radhë, si dhe motor mikro në zbatimin e multi-fushë.

 

 

 

 

 

dhe kjo ka futur vazhdimisht personelit të shquar të menaxhimit. Ajo ka kaluar ISO9001: 2015 ndërkombëtare të sistemit të menaxhimit të cilësisë, ISO14001: 2015 sistemit të menaxhimit të mjedisit dhe OHSAS18001: 2011 sistemit të menaxhimit të shëndetit dhe sigurisë në punë, për të siguruar superioritetin e cilësinë e produktit dhe stabilitetin e performancës të produktit, dhe për të formuar konkurrencën e vet karakteristikat, që ka hedhur themelet për kompani të bëhet udhëheqës të industrisë.

Me "Customer Lartë, Cilësia e parë", si qëllimi dhe "ndershmëria, profesionalizmi, me cilësi të lartë, efikasitet", si parim, kënaqësinë e konsumatorit dhe interesave të punonjësve, si themel, operacion markë si strategji, që të përmbahen risi si zhvillimin, ajo vazhdimisht përmirëson kapacitetin ndërkombëtar funksionimin e ndërmarrjeve, përcakton përparësitë teknike të drejtat e pronës intelektuale të pavarur, dhe të përpiqet të bëhet e ndërmarrjeve të reja drejtuese.


WhatsApp Online Chat !
WhatsApp Online Chat !