Pajisjet Test - Leader Mikroelektronika Co, LTD

pajisjet Test

Kryesor drejtimin teknik të industrisë, teknologjisë largpamësi, produkte praktike, përtej pritjeve;

Ne qëndrojmë në kulmin e zhvillimit të industrisë,

Zhvillojnë dhe të projektimit çdo produkt me idenë që tejkalon pritjet e përdoruesit.

r1

dridhje makinë provë

R4

Simulimi dridhje transport tester

R7

spektromatës

R3

Salt makinë provë llak

R5

Nxehtë dhe të ftohtë ndikimi testimi makinë

R8

temperatura konstante dhe makinë lagështia

r2

kuti i papërshkueshëm nga zëri

R6

Rul testimi rënie makinë

R9

element sekondar instrument matës image


WhatsApp Online Chat !
WhatsApp Online Chat !