квалификација сертификат - Лидер Микроелектроника копродукции, ООД

квалификација сертификат

Патент за пронајдок

Патент за пронајдок

моторни вибрации

моторни вибрации

роторот мотор

роторот мотор

Магнетни линеарен мотор

Магнетни линеарен мотор

Копчето вибрационен мотор

Копчето вибрационен мотор

62b1c8c02f4f0230e1ccb523b9be956

OHSAS18001

ISO14001-2015

ISO14001-2015

ISO9001

ISO9001

Brushless Motor

Brushless Motor

Brushless Motor

Brushless Motor

扫描文稿

certificate


WhatsApp Online Chat !
WhatsApp Online Chat !