Тест опрема - Лидер Микроелектроника копродукции, ООД

опрема за тестирање

Водење на техничка насока на индустријата, предвидливост технологија, практични производи, надвор од очекувањата;

Ние сме во екот на развојот на индустријата,

Развој и дизајн на секој производ со идејата која ги надминува очекувањата на корисниците.

r1

вибрации тест машина

R4

Симулација транспорт тестер на вибрации

R7

спектрометар

R3

Сол спреј тест машина

R5

Топла и ладна влијание машина за испитување

R8

Константна температура и влажност машина

r2

звукоизолирани кутија

R6

Ролери пад машина за испитување

R9

Средно елемент мерниот инструмент на сликата


WhatsApp Online Chat !
WhatsApp Online Chat !