produsenter av vibrasjonsmotorer

nyheter

Noen få raske tips for å hjelpe deg med å finne den beste minivibrasjonsmotoren fra Leader Microelectronic CO.,LTD

Med moderne applikasjoner som berøringsskjermer eller spillkontrollere, er den vanlige metoden som brukes for å gi tilbakemelding, vibrasjon.Akkurat som et blinkende lys eller et lydsignal, er vibrasjon en effektiv indikator på at en handling er registrert - dvs.mini vibrerende motor.

Vi har toviktigste gjennomsiktige vibrerende motorformer: Sylindrisk motor og myntvibrasjonsmotor.

 Sylindriske vibrasjonsmotorer11111

En sylindrisk motor er en enkel motor som kan rotere massen bort fra rotasjonssenteret.De har en sylindrisk form, massen og rotasjonsakselen er ofte utsatt.

Fordeler/ulemper med sylindriske vibrasjonsmotorer:

Fordelene med sylindriske vibrasjonsmotorer er at de er rimelige og gir relativt sterke vibrasjoner sammenlignet med myntvibrasjonsmotorer.Du kan også finne ERM-er med forskjøvet masse innkapslet eller innelukket for beskyttelse.

Avveiningene kommer gjennom størrelsen, siden de vanligvis ikke er så kompakte som myntformfaktoren.I tillegg må du vurdere hvordan du sikkert monterer den sylindriske formfaktoren i enheten din (spesielt siden du har en fri spinnende masse som piskes rundt, vil du sørge for at motoren er boltet ned, og at det ikke er noen forstyrrelse for den spinnende massen ).

Eksempler på sylindriske vibrasjonsmotorer:
Noen vanlige applikasjoner inkluderer spillkontrollere, mobiltelefoner, wearables, medisinsk utstyr og berøringsskjermer for biler.

Myntvibrasjonsmotorer

1201-01

Myntvibrasjonsmotorer bruker også en roterende forskjøvet masse, bare i en flat og mindre formfaktor som er helt innelukket, i stedet for eksponert.I stedet for en lengre sylindrisk aksel med lang aksel og forskjøvet masse, er akselen veldig kort, og interiøret Inneholder en flat masse som er forskjøvet fra rotasjonssenteret (slik at den får plass i myntformen).Dermed er de kategorisk også sylindriske motorer etter mekanisme.

Fordeler/ulemper med myntvibrasjonsmotorer:

På grunn av deres mer kompakte formfaktor, bruk myntvibrasjonsmotorer for mindre enheter eller når plassen er begrenset.På grunn av sin form er disse vibrasjonsmotorene veldig enkle å montere, siden de har en selvklebende bakside som du kan feste til enheten din.Med sin mindre størrelse er vibrasjoner imidlertid ofte ikke så kraftige som ERM-er i den sylindriske formfaktoren.

Eksempler på myntvibrasjonsmotorer:

Myntvibrasjonsmotorer er ypperlige for små enheter som wearables (sjekk ut denne wearables rivedown-sammenligningen for et eksempel) eller tilkoblede smykker.

Mini Vibration Motor Professional Factory – Leader Micro Electronic Co.,Ltd.Etablert i 2007, som er et internasjonalt selskap som integrerer FoU, produksjon og salg.


Innleggstid: 24. juli 2018
Lukk åpen