produsenter av vibrasjonsmotorer

nyheter

Lineær vibrerende motor Nyttige verktøy for Apple Watch for vibrering.

Lineære (LARs) vibrasjonsmotorerkan klassifiseres under samme form som myntvibrasjonsmotorer, siden de fleste av dem ser akkurat ut som myntvibrasjonsmotorer på utsiden.

I stedet for en roterende forskjøvet masse (der elektrisk strøm beveger seg i én retning, og rotoren spinner i én retning), har lineære vibrasjonsmotorer en lineært oscillerende masse som gjennomgår enkel harmonisk bevegelse.

Merk at mens mange lineære vibrerende motorer tar på seg myntformfaktoren og refererer til vibrasjonsmekanismen, så i noen tilfeller kan formen endres, avhengig av huset.Et godt eksempel er Apples Taptic Engine, som er Apples egen tilpassede lineære vibrasjonsmotor.

Apple vs Fapple-8675

Fapple-gifApples Taptic Engine, brukt i Apple Watch, er en tilpasset lineær vibrasjonsmotor.Selv om det ikke er den tradisjonelle myntformfaktoren, forblir den flat og kompakt.

Fordeler/ulemper vedmini vibrerende motorerav lineær vibrerende motor:

Lineærmotorer gir samme fordel somMyntvibrasjonsmotorer, på grunn av kompakt formfaktor og muligheten til også å installere via en selvklebende bakside.Selv om de generelt er dyrere, er LRA-er svært effektive og tillater mer presise og komplekse vibrasjoner for en forbedret opplevelse.

LRA-er er litt vanskeligere å inkorporere og frekvensområdet som denne motoren resonerer ved er mye smalere, så det krever et mer presist signal for å oppnå optimal vibrasjon.

Eksempler på LRA
Et vanlig eksempel på hvor LRA-er brukes er med nyere smarttelefoner og mange Apple-produkter med Apples Taptic Engine.Fra den siste generasjonen iPhones til Apple Watch til de nyeste Macbook styreflatene, hjelper LRA-er å simulere en mer subtil haptisk tilbakemelding.

haptics-image06Mange av Apples nyeste produkter har LRA-er for haptisk tilbakemelding.

Etablert i 2007,Leder mikroelektronikk(Huizhou) Co., Ltd. er et internasjonalt selskap som integrerer FoU, produksjon og salg.
Vi produserer hovedsakeligmyntmotor, lineær motor, børsteløs motor, kjerneløs motor, SMD-motor, luftmodelleringsmotor, retardasjonsmotor og så videre.

 


Innleggstid: 30-jul-2018
Lukk åpen