Didirikeun taun 2007, Pamimpin Microelectronics (Huizhou) Co., Ltd. mangrupa perusahaan internasional integral tina R & D, produksi jeung penjualan. Urang utamana ngahasilkeun datar motor, motor linier, motor brushless, motor coreless, SMD motor, Air-modeling motor, motor deceleration jeung saterusna, saperti oge motor mikro di aplikasi multi widang.

Our Company:http://720.hnxmx.cn/qt/ahjzld/?from=singlemessage&isappinstalled=0

  • alat-alat workshop

    alat-alat workshop

  • sertipikat kualifikasi

    sertipikat kualifikasi

  • alat-alat deteksi

    alat-alat deteksi

  • Taros Kami

    Taros Kami

Arrivals anyar

Produk Artikel

WhatsApp Online Chat !