fale gaosi afi vibration

tala fou

O le a le afi induction

Fa'atosinaafi, e lauiloa foi o le induction motor, o se ituaiga o afi afi. O le afi afi o se stator rotor e ala i le electromagnetic induction, induction o loʻo i ai nei i le rotor e ausia ai sina suiga o le malosi o le afi, o ona tulaga lelei o le fausaga faigofie, faigofie ona gaosia, taugofie. tau, faigofie e taufetuli; O le tulaga le lelei o le lag vaega o le mana, malamalama mamafa vaega mana e maualalo, faatinoga saoasaoa e fai si mativa.

O le mea maualuga maualuga e faʻaaogaina ai le faʻaogaina o le NC gear hobbing fou, gaosia le JIS 3 gear, faʻasolosolo malie. fa'apotopotoga fa'apipi'i e ala i le su'ega masini fa'ameamea a le NC, fa'atonu le sa'o o le fa'aputuga o mea fa'apipi'i, fa'aogaina lelei. O le mea moni, o le polokalama fa'apitoa fa'akomepiuta fa'ata'ita'iga mo le fa'aitiitiga fa'aitiitiga o masini ua mamanuina e fa'atatau sa'o ai le malosi fa'aogaina, fa'aitiitiga fa'aitiitiga sa'o ma le sa'o sa'o, ma fa'aleleia le tulaga. pulea saʻo.O le sooga o le pusa faʻamaufaʻailoga tino faʻamaufaʻailogaina faʻamaufaʻailoga suauʻu o-mama e puipuia le leakage, e tusa lava pe o le a le tafe le suauu faʻatumu.

E masani ona faʻaaogaina le afi faʻapipiʻi i masini komepiuta i fafo, ata faʻataʻitaʻiga, masini faʻapipiʻi photoelectric, valve control, reactor faaniukilia, faletupe faletupe, masini masini CNC, masini faʻapipiʻi otometi, uati eletise ma mea faʻafomaʻi ma isi fanua.

E tusa lava po o le a le ituaiga o afi, e pei o le faʻavaveina o le afi poʻo le faʻaitiitia o le afi o loʻo i ai ona lava uiga, o le a le uiga mataʻina o le faʻatinoga ma le faaletonu o le afi afi? e mafai ona faʻaaogaina lautele:

1) sili atu ma sili atu miniaturization, mama lelei ma sili atu felauaiga faigofie;

2) o le saoasaoa maualuga o le 10000 RPM e aumaia ai le malosi malosi

3) maualuga le faʻaogaina o le faʻaogaina i le saoasaoa maualuga ma le maualalo o le torque;

4) maualuga torque i le maualalo o le saoasaoa ma le lautele o le saosaoa pulea;

5) o le tulaga mautu ma fuselage e mafai ona faʻamautinoa le ola tautua o le afi induction (motor);

6) ona o le faʻaauau pea o le alualu i luma o tekinolosi, o le tau o le gaosiga o le afi afi e maualalo;

7) e sili atu le taliaina o masini faʻatonutonu faigofie i tagata masani;

O le afi induction e tele naua mea lelei, pe i ai ni faʻaletonu? O le faʻaletonu o le afi faʻapipiʻiina o le: o le malosi e maualalo i le isi e pei o le faʻaitiitia o le afi, o le mamafa o le mamafa o le eletise e maualalo, i le saoasaoa o le tulafono faatonutonu e maualalo i le saoasaoa o le faʻatonuga o le afi. saoloto.

O nisi auala e pulea ai le saoasaoa mo afi faʻaoso:

Muamua, ua suia le voltage stator e pulea ai le saoasaoa. Lona lua, sui le faʻasologa o le stator, poʻo le saoasaoa.


Taimi meli: Tes-31-2019
tapunia tatala