Madeg ing taun 2007, pimpinan Microelectronics (Huizhou) Co., Ltd. iku sawijining perusahaan internasional nggabungaken R & D, produksi lan dodolan. We utamané ngasilaké warata motor, motor linear, motor brushless, motor coreless, SMD motor, Air-modeling motor, motor sing ndadeake munggah nganthi lan ing, uga motor mikro ing aplikasi multi-kolom.

Our Company:http://720.hnxmx.cn/qt/ahjzld/?from=singlemessage&isappinstalled=0

  • peralatan Workshop

    peralatan Workshop

  • certificate kualifikasi

    certificate kualifikasi

  • peralatan deteksi

    peralatan deteksi

  • Hubungi-us

    Hubungi-us

Baru

Products Bintang

WhatsApp Online Chat !