peralatan Test - Leader Microelectronics Co., LTD

peralatan test

Anjog arah technical saka industri, teknologi foresight, produk praktis, ngluwihi pangarepan;

We ngadeg ing dhuwur saka pangembangan industri,

Mbangun lan desain saben prodhuk karo idea sing transcends pangarepan user.

R1

mesin test geter

R4

Simulasi transportasi geter tester

R7

spectrometer

R3

Salt mesin test semprotan

R5

impact panas lan kadhemen mesin testing

R8

suhu pancet lan mesin asor

R2

kothak mineral

R6

Roller mesin gulung testing

R9

unsur Secondary instrument image ukur


WhatsApp Online Chat !
WhatsApp Online Chat !