производители на вибрациони мотори

Тест опрема

Водејќи ја техничката насока на индустријата, технологијата за предвидување, практични производи, над очекувањата;

Стоиме на врвот на развојот намикро вибрационен моториндустријата.

Развијте и дизајнирајте го секој производ со идеја што ги надминува очекувањата на корисниците.

r1

Машина за тестирање на вибрации

R4

Симулациски Транспортен тестер за вибрации

R7

Спектрометар

R3

Машина за тестирање со спреј за сол

r5

Машина за тестирање на удари со топла и ладна

R8

Машина за постојана температура и влажност

r2

Звучна кутија

R6

Машина за тестирање на паѓање на ролери

R9

Инструмент за мерење слика на секундарен елемент


затвори отворени