производители на вибрациони мотори

За нас

http://www.leader-w.com/about-us/workshop-equipment/

Leader е производител на Micro Coin Motor.

Основана во 2007 година, Leader Microelectronics (Huizhou) Co., Ltd. е меѓународно претпријатие кое интегрира истражување и развој, производство и продажба.
Во 2015 година, основавме филијала во провинцијата Анхуи, наречена Jinzhai Leader Micro Electronics Co., Ltd за да го исполниме растот на нарачката.

Ние главно произведуваме мотор со монети, линеарен мотор, мотор без четки, мотор без јадро, SMD мотор, мотор за моделирање на воздух, мотор за забавување и така натаму, како и микромотор во мулти-поле апликација, кои се широко користени во мобилни телефони, погодни за носење уред, масажери, е-цигари и така натаму.
Имаме 4 автоматски производни линии на мотор со монети (производен капацитет 5KK/месец), 2 линии мотор без четкички и линеарен мотор (2KK/месец) и 1 линија мотор од типот на шипки.

Систем за квалитет и сила на истражување и развој.
Поминавме ISO9001:2015 меѓународен систем за управување со квалитет, ISO14001: 2015 систем за управување со животната средина и OHSAS18001: 2011 систем за управување со здравјето и безбедноста при работа, за да обезбедиме супериорност на квалитетот на производот и стабилноста на перформансите на производот.
Имаме и најнапредна опрема за производство и тестирање во моментов и технички на водечко ниво во домашната и странската индустрија.

Има 12 вработени во нашиот тим за истражување и развој, од кои некои имаат повеќе од 10 години искуство во технологијата на микро мотори, а ние ја имаме нашата работилница за обработка за да произведуваме JIG сами за да ги исполниме новоразвиените производи што ги бараат нашите клиенти.

Искористете ги нашите предности.
1.Постојано подобрување на автоматиката на производството.
35 од 47 постојни процеси е реализирана автоматизација, постигнувајќи стапка на автоматизација од 75%.
2. Оптимизирајте ги двигателите за производство.
За да се намали времето за испорака, повеќето производствени капацитети се дизајнирани и произведени од нас самите, вклучувајќи 30% опрема и 90%+ жици.
3. Континуирано подобрување на ефикасноста на производството.
Ефикасноста се зголемува во просек за 10% во последните години
4. Нема чисто рачна работа.
За проекти кои тешко се автоматизираат, Jigs се користени за да помогнат во флексибилните производи.
5. Обрнете големо внимание на безбедноста во производството.

Нашите главни клиенти.
Наши клиенти се Nokia, PMI, Flex, Pegaron, Vivo, Oppo и така натаму.
Задоволство, бидете сигурни дека нашата компанија има богато искуство во справувањето со големи клиенти и обезбедување на висококвалитетни производи.

Распрашајте се сега.
Нарачката за мал примерок ќе биде испорачана за 7 дена.
Распрашајте се денес за да започнете со набавка.
Lisa/ leader@leader-cn.cn

.


затвори отворени