fabrikanter af vibrationsmotorer

nyheder

Forskellen mellem en motor og et elektrisk maskineri

1, Motor

Motor: det vil sige motor og motor. Arbejdsprincippet er at drive startrotoren til at rotere ved kraftrotation i magnetfeltet gennem den elektrificerede spole, og tandhjulet på rotoren driver motorens svinghjul til at rotere.

2, Elektriske maskiner

Elektriske maskiner (almindeligvis kendt som en motor) er en elektromagnetisk enhed, der konverterer eller overfører elektrisk energi i henhold til loven om elektromagnetisk induktion. I et kredsløb bruges bogstavet M (den gamle standard D). Dens hovedfunktion er at producere drivmoment , som en strømkilde til elektriske apparater eller forskellige slags maskiner. Generatoren er repræsenteret af bogstavet G i kredsløbet. Dens vigtigste funktion er at bruge mekanisk energi til at omdanne til elektrisk energi, som i øjeblikket almindeligvis anvendes er at bruge termisk energi, vandenergi osv. til at drive generatorrotoren til at generere elektricitet.

Motor, fra engelsk Electricmachinery, og derefter ved japansk oversættelse, spredt til Kina blev motor."Motor" betyder at bevæge sig eller flytte. Så motortypen er meget bred, pneumatisk, elektrisk, hydraulisk og så videre er motoren bare en slags motor, men normalt bruger vi elektrisk motor er mere, så generelt set motoren, henviser til motoren motoren er bare en slags motor, forbrændingsmotor er også. Der er også pneumatiske (hydrauliske) motorer drevet af trykluft eller hydraulikolie .

Faktisk er en motor en elektrisk motor! Motor er også kendt som motor. Motorfordeling og elektrisk, hvis strengt taget er der en forskel, fordi motoren refererer til motoren, og motoren inkluderer motoren og generatoren. Motoren henviser til til elektricitet, benzin, diesel, gas og anden energi drevet af det roterende mekaniske udstyr i fællesskab.En motor er en enhed, der BRUGER elektricitet til at drive en roterende jord.


Indlægstid: 31. december 2019
tæt åben