produsenter av vibrasjonsmotorer

nyheter

Kan du kalle et flaggskip uten lineærmotor?Hvorfor er lineærmotorer så populære

De siste årene har flaggskiptelefoner hatt en tendens til å fokusere på den fysiske opplevelsen i stedet for poengstandarden.Ta det bedrelineær motor, for eksempel.

I dag har flaggskipstelefonen med lineær motor tre trinn: ett pluss 7 Pro, meizu 16s og OPPO Reno 10x zoom.

Vi vil gjøre en analyse av lineærmotoren, se hvorfor flaggskipet til lineærmotoren kan kalles konge.

Den samme motoren er veldig forskjellig

Det første å si er forskjellen mellom lineære motorer og vanlige rotormotorer.

Faktisk er lineære motorer også delt inn i z-akse langsgående lineære motorer og tverrgående lineære motorer, selv om de begge er lineære motorer, men effekten er veldig forskjellig, vi snakker generelt om lineær motor er tverrgående lineær motor, som er eplet OPPO Reno 10 ganger zoom-versjon av lineærmotoren.

Z-aksens longitudinelle lineære motorteorierfaring er ikke mye forskjellig fra vanlige rotormotorer.

lineære motorer

Sidelineære motorerer designet for å bevege deg frem og tilbake, til høyre og venstre, og skaper en veldig god vibrasjonsfølelse, kjent som omni-direksjonell vibrasjonsfeedback, som er mer direkte og tredimensjonal enn vanlige rotormotorer og z-akse langsgående lineære motorer.

Imidlertid er kostnaden for den tverrgående lineære motoren flere ganger høyere enn den vanlige motorordningen, og den er også større, og opptar plassen som skal okkuperes av batteriet, og krever høyere krav til design og utforming av enheter og strømforbrukskontroll .Det er på grunn av kostnadene og designvanskene at tverrgående lineær motor er vanskelig å popularisere.

Programvareoptimalisering er også viktig

I tillegg til kostnad og design, selv med en lateral lineær motor, er det mye optimalisering som skal gjøres for å oppnå opplevelsen, og enda mer med programvare enn med maskinvare.

For kalibrering av lineærmotoren (LRA), i felles applikasjon av systemnivået, er fokus, når kan få responsen til lineærmotoren, og responsen på hvordan frekvensen og lengden på samme tid, disse er alt veldig elegant ting, hvis du ønsker å oppnå iPhone-opplevelsen, i tillegg til maskinvarestøtte, er systemoptimalisering av kung fu også viktig.


Innleggstid: 25. august 2019
Lukk åpen