prodhuesit e motorëve me dridhje

Rreth Nesh

http://www.leader-w.com/about-us/workshop-equipment/

E themeluar në vitin 2007, Leader Micro Electronics (Huizhou) Co., Ltd. është një ndërmarrje ndërkombëtare që integron R & D, prodhimin dhe shitjet.
Në vitin 2015, ne krijuam një kompani degë në provincën Anhui, të quajtur Jinzhai Leader Micro Electronics Co., Ltd për të përmbushur rritjen e porosisë.

Ne kryesisht prodhojmëmotor i vogël me dridhje, si p.shMotori me dridhje të monedhës me diametër 7 mm, motori linear, motori pa furça, motori pa bërthamë, motori SMD, motori i modelimit të ajrit, motori i ngadalësimit e kështu me radhë, si dhe mikromotori në aplikacionin me shumë fusha, të cilat përdoren gjerësisht në telefon celular, pajisje të veshur, masazhues, etj. -cigare dhe kështu me radhë.
Ne kemi 4 linja prodhimi automatike të motorit të monedhës (Kapaciteti i prodhimit 5KK/muaj), 2 linja motori pa furça dhe motori linear (2KK/muaj) dhe 1 linjë motori tip shufra.

Sistemi i cilësisë dhe fuqia e R & D.
Ne kemi kaluar sistemin ndërkombëtar të menaxhimit të cilësisë ISO9001:2015, sistemin e menaxhimit të mjedisit ISO14001:2015 dhe sistemin e menaxhimit të shëndetit dhe sigurisë në punë OHSAS18001:2011, për të siguruar epërsinë e cilësisë së produktit dhe stabilitetin e performancës së produktit.
Ne gjithashtu kemi pajisjet më të avancuara të prodhimit dhe testimit aktualisht dhe teknikisht në nivelin kryesor në industritë vendase dhe të huaja.

Ka 12 staf në ekipin tonë të R & D, disa prej të cilëve kanë më shumë se 10 vjet përvojë nëmotor i vogël vibruesose teknologji dhe ne kemi punëtorinë tonë të përpunimit për të prodhuar vetë JIG për të përmbushur produktet e reja të zhvilluara të kërkuara nga klientët tanë.

Përfitoni nga avantazhet tona.
1. Përmirësoni vazhdimisht automatizimin e prodhimit.
35 nga 47 proceset ekzistuese është realizuar automatizimi, duke arritur një shkallë automatizimi prej 75%.
2. Optimizoni pajisjet e prodhimit.
Për të reduktuar kohën e dorëzimit, shumica e objekteve prodhuese janë projektuar dhe prodhuar nga ne, duke përfshirë 30% pajisje dhe 90%+ xhama.
3. Përmirësoni vazhdimisht efikasitetin e prodhimit.
Efiçenca rritet mesatarisht me 10% vitet e fundit
4. Nuk ka punë të pastër manuale.
Për projektet e vështira për t'u automatizuar, Jigs janë përdorur për të ndihmuar në prodhime fleksibël.
5. Kushtojini vëmendje të madhe sigurisë në prodhim.

Pyete tani.
Porosia e mostrës së vogël do të dorëzohej në 7 ditë.
Pyesni sot për të filluar burimin.
Lisa/ leader@leader-cn.cn

.


mbyll hapur