fabrikanter af vibrationsmotorer

nyheder

Vibrationsmotorproducenten forklarer funktionsprincippet for jævnstrømsmotorer

Ifølgefabrikant af vibrationsmotorer, arbejdsprincippet forDC motorer at ændre den vekslende elektromotoriske kraft, der genereres ved induktion i ankerspolen, til en jævnstrøms elektromotorisk kraft, når den trækkes fra børsteenden af ​​kommutatoren og børstens kommutatorvirkning.

Fra kommutatorarbejdet til at forklare: børsten tilføjer ikke jævnspænding, med drivmotoren trækker ankeret mod uret konstant hastighedsrotation, de to sider af spolen skærer henholdsvis den magnetiske kraftlinje under den magnetiske pols forskellige polaritet, og i hvilken induktion genereret elektromotorisk kraft, elektromotorisk kraft retning i henhold til højre hånd regel at bestemme.

Da ankeret roterer kontinuerligt, er det nødvendigt, at den strømførende leder udsættes for spolekanter ab og CD i et magnetfelt for skiftevis at skære kraftlinjerne under N- og S-polerne, selvom retningen af ​​den inducerede elektromotoriske kraft ved hver spolekant og i hele spolen er alternerende.

Den inducerede elektromotoriske kraft i spolen er en vekslende elektromotorisk kraft, mens den elektromotoriske kraft for enden af ​​børste A og B er en jævnstrøms elektromotorisk kraft.

Fordi i processen med ankerrotation, uanset hvor ankeret drejer, på grund af kommutator- og børstekommutatorvirkningen, er den elektromotoriske kraft induceret af børste A gennem kommutatorbladet altid den elektromotoriske kraft ved kanten af ​​spolen, der skærer n. -polet magnetfeltlinje.Derfor har børste A altid en positiv polaritet.

På samme måde har børste B altid negativ polaritet, så børsteenden kan føre til en puls elektromotorisk kraft af konstant retning, men varierende størrelse. Hvis antallet af spoler under hver pol øges, kan graden af ​​pulsvibration reduceres og DC elektromotorisk kraft kan opnås.

Sådan fungerer DC-motorer. Det viser også, at sub-DC-motoren faktisk er en AC-generator med kommutator.

Ifølge introduktionen af ​​vibrationsmotorproducenter, fra den grundlæggende elektromagnetiske situation, kan en jævnstrømsmotor i princippet fungere som en motor, der kører, kan også køres som en generator, men begrænsningerne er forskellige.

Ved de to børsteender af jævnstrømsmotoren tilføjes jævnspænding, indlæse elektrisk energi i armaturet, mekanisk energiudgang fra motorakslen, trække produktionsmaskineri, elektrisk energi til mekanisk energi og blive motoren;

Hvis drivkraften bruges til at trække ankeret på jævnstrømsmotoren, og børsten ikke tilføjer jævnspænding, så kan børsteenden føre til en jævnstrømselektromotorisk kraft som en jævnstrømskilde, som kan udsende elektrisk energi.Motoren omdanner mekanisk energi til elektrisk energi og bliver til generatormotoren.

Princippet om, at den samme motor kan fungere som en elektrisk motor eller som en generator. I motorteorien kaldes det det reversible princip.

Du kan lide:


Indlægstid: 31. august 2019
tæt åben