fale gaosi afi vibration

tala fou

Fausia afi afi e leai ni pulumu

Dc masini e leai ni pulumumamanu fausaga e matua talafeagai, mai lona faaaogaina e mafai ona tatou lagona manino lona faaaogaina, o le aoga o le fausaga talafeagai e faigofie ona faaaoga, faagaoioia vave, e mafai ona tatou vaai i le maualuga o le tamaoaiga manuia ma le faaaogaina aoga talafeagai structure.So o le a lona fausaga?

Muamua, vaʻai i lona fausaga:

Fausia afi afi e leai ni pulumu

1. A, B ma C e tolu-vaega stator windings, lea o loʻo fesoʻotaʻi faʻatasi ma le eletise eletise masini V1, V2 ma V3 i le eletise eletise eletise.O loʻo tuʻuina le rotor tracking o le faʻaogaina o le tulaga i luga o le rotor o le afi. VP1, VP2 ma le VP3 e tufatufaina tutusa i le tasi pito o le brushless dc motor ma se eseesega o 120 tikeri.E tusa ai ma se masini photoelectric, o loʻo faʻafefeina e le malamalama pe leai foi e ala i le galuega a le tapuni tapuni i luga o le afi taʻavale a le afi.

2, o le stator winding o O se eletise masani, eletise eletise ma le maneta autu e gaosia e maneta tumau i luga o le rotor e mafua mai i le fegalegaleaiga i le va o le electromagnetic torque ma le rotation rotor, le tulaga o le rotor maneta uamea ma le tulaga sensor i faailo eletise, ona pulea ai lea o le ta'amilosaga ki fa'aeletoroni, ina ia fa'afefeteina vaega ta'itasi o le stator o le a, i le isi itu, fa'aulufaleina, vaega o le stator i le taimi nei fa'atasi ai ma le suiga o le tulaga rotor i se fa'atonuga fa'atonuga. faʻatasi ma le Angle rotation o le rotor e ausia ai le faʻaaogaina o le masini.

Talu ai o le brushless dc motor structure ua faʻatulagaina talafeagai, o lea e matua lelei lava le faʻaaogaina, i le faagasologa o le faʻaogaina o afi, faʻaopoopo i le malamalama i lona fausaga, e tatau foi ona tatou faia o le faia lea o lona suiga sili atu ona lelei, ma o nei mea e faavae fausia i luga o le faavae o se fausaga talafeagai.

https://www.leader-w.com/3v-6mm-bldc-vibrating-electric-motor.html


Taimi meli: Mati-28-2020
tapunia tatala