fabrikanter af vibrationsmotorer

nyheder

Børsteløs motorstyringsprincip

Motordrevskontrol er at styre motorens rotation eller stop, og omdrejningshastigheden. Motordrevets kontroldel kaldes også elektronisk hastighedsregulator (ESC).Elektrisk justering svarende til brugen af ​​forskellige motorer, herunder børsteløs og børste elektrisk justering.

Børstemotorens permanente magnet er fastgjort, spolen er viklet rundt om rotoren, og magnetfeltets retning ændres ved en diskontinuerlig kontakt mellem børsten og kommutatoren for at holde rotoren roterende kontinuerligt.

Børsteløs motor, som navnet antyder, har ikke den såkaldte børste og kommutator.Dens rotor er en permanent magnet, mens spolen er fast.Den er direkte forbundet til den eksterne strømforsyning.

Faktisk har den børsteløse motor også brug for en elektronisk regulator, som grundlæggende er et motordrev.Den ændrer strømmens retning inde i den faste spole til enhver tid, for at sikre, at kraften mellem den og den permanente magnet er gensidigt frastødende, og den kontinuerlige rotation kan fortsættes.

Børsteløs motor kan fungere uden behov for elektrisk justering, direkte tilførsel af elektricitet til motoren kan fungere, men denne kan ikke styre motorhastigheden.Børsteløs motor skal have elektrisk justering, eller den kan ikke rotere.Jævnstrøm skal konverteres til tre - fase vekselstrøm ved børsteløs strømregulering.

Den tidligste elektriske justering er ikke som den nuværende elektriske justering, den tidligste er en børste elektrisk justering, sagde dette, vil du måske spørge, hvad er en børste elektrisk justering, og nu har den børsteløse elektriske justering hvilken forskel.

Faktisk er der stor forskel på de børsteløse og de børsteløse er baseret på motoren.Nu er motorens rotor, som er den del, der kan rotere, hele magnetblokken, og spolen er statoren, der ikke roterer, fordi der ikke er nogen kulbørste i midten, dette er den børsteløse motor.

Og en børstemotor, som navnet antyder, er en kulbørste, så der er en børstemotor, som vi normalt leger med børn, med fjernbetjeningen til motoren er en børstemotor.

Ifølge de to typer af elektriske maskiner og navnet på børsten og børsten - fri elektrisk regulering.Fra et professionelt synspunkt er det en børste er udgangen af ​​jævnstrøm, børsteløs effekt er trefaset AC.

Jævnstrøm er den elektricitet, der er lagret i vores batteri, som kan opdeles i positive og negative poler.Strømforsyningen til vores husstands 220V, der bruges til mobiltelefonoplader eller computer, er AC.Ac er med en bestemt frekvens, generelt set er en linje med plus og minus, plus og minus frem og tilbage udveksling; En jævnstrøm er en positiv pol og en negativ pol.

Nu hvor vekselstrøm og jævnstrøm er klare, hvad er trefaset elektricitet? Ifølge teorien er trefaset vekselstrøm en transmissionsform for elektricitet, kaldet trefaset elektricitet, som er sammensat af tre vekslende potentialer med samme frekvens, samme amplitude og faseforskellen på 120 grader successivt.

Generelt er det vores husstand tre vekselstrøm, ud over spænding, frekvens, drev Vinkel er anderledes, andre er de samme, nu for tre-faset elektricitet og jævnstrøm er forstået.

Børsteløs, indgangen er jævnstrøm, gennem en filterkondensator for at stabilisere spændingen. Begge dele derefter opdelt i to veje, hele vejen er elektrisk styret BEC brug, BEC er til modtager og elektrisk styret MCU bruges i strømforsyning, udgangen til modtageren af ​​strømkablet er de røde linjer på linjen og den sorte linje, den anden er involveret i MOS rør til at bruge hele vejen, her, den elektrisk styrede med elektricitet, SCM startet, drev MOS rør vibration, lav motordråber dryp lyd.

Nogle elektriske justeringer er udstyret med gasreguleringsfunktion.Inden den går ind i standby-systemet, vil den overvåge, om gashåndtaget er højt eller lavt eller i midten.Hvis gashåndtaget er højt, vil det indgå i kalibreringen af ​​den elektriske justering.

Når alt er klar, vil single-chip mikrocomputeren i den elektriske justering bestemme udgangsspændingen og frekvensen samt kørselsretningen og indgangsvinklen for at drive motorhastigheden og dreje i henhold til signalet på PWM-signallinjen. børsteløs elektromodulationsprincip.

Når drivmotoren kører, arbejder i alt tre grupper af MOS-rør inden for elektrisk modulering, to i hver gruppe, den positive udgang en kontrol, en kontrol negativ udgang, når den positive udgang, negativ udgang, ikke negativ, udgangen på outputtet er højt, det har dannet en vekselstrøm, også for at udføre dette arbejde er tre grupper af deres frekvens 8000 hz. Når vi taler om dette, svarer børsteløs elektrisk regulering også til en fabriksmotor, der bruges på frekvensomformeren eller regulatoren.

Indgangen er jævnstrøm, normalt drevet af lithiumbatterier. Udgangen er trefaset vekselstrøm, som kan drive motoren direkte.

Derudover har luftmodellens børsteløse elektroniske regulator også tre signalindgangslinjer, input PWM-signal, der bruges til at styre motorhastigheden. For aeromodeller, især for fire-aksede aeromodeller, er specielle aeromodeller nødvendige på grund af deres særlige karakter.

Så hvorfor har du brug for speciel elektrisk tuning på quad'en, hvad er så specielt ved det?

quad'en har fire OARS, og de to OARS er relativt på kryds og tværs. Den fremadgående rotation og baglæns rotation på pagajens styring kan opveje spinproblemerne forårsaget af rotationen af ​​et enkelt blad.

Diameteren af ​​hver åre er lille, og centrifugalkraften spredes efterhånden som de fire OARS roterer. I modsætning til en lige skovl er der kun én inerticentrifugalkraft, der genererer en koncentreret centrifugalkraft, der danner en gyroskopisk egenskab, der forhindrer skroget i at vende om. hurtigt.

Derfor er opdateringsfrekvensen af ​​styretøjets styresignal meget lav.

Fire akser for at kunne reagere hurtigt, som reaktion på posturale ændringer forårsaget af drift, skal højhastigheds elektrisk justerbar, fornyelseshastigheden for konventionel PPM elektrisk styret kun omkring 50 Hz, opfylder ikke behovet for at kontrollere hastigheden, og PPM elektrisk kontrol MCU indbygget PID, kan hastigheden ændre karakteristika af konventionelle modelfly til at give glat, på fire akse er ikke passende, fire akse motor hastighed ændringer i behovet er en hurtig reaktion.

Med højhastigheds speciel elektrisk justering kan IIC bus-interface transmissionskontrolsignal opnå hundredtusindvis af motorhastighedsændringer i sekundet, i den fireaksede flyvning kan holdningsmomentet opretholdes stabilt. Selv ved den pludselige påvirkning af eksterne kræfter, stadig intakt.

Du kan lide:


Indlægstid: 29. august 2019
tæt åben